Sociaal Zekerheidsrecht (uitkeringen)

Het Sociaal Zekerheidsrecht is bijzonder complex en voortdurend in beweging. Wij kennen in Nederland veel regelgeving op dit gebied. Indien je een besluit of beslissing hebt ontvangen, of een besluit op een aanvraag juist uitblijft, dan is het van belang dat er tijdig bezwaar of beroep wordt ingediend. Een bezwaarschrift of een beroepschrift moet binnen 6 weken worden ingediend. Voor de ziektewet geldt een kortere termijn van 2 weken. Het is daarom belangrijk dat je op tijd contact met mij opneemt, zodat ik tijdig bezwaar of beroep voor je kan indienen. 

Je kunt denken aan:
Uitkeringen bij arbeidsongeschiktheid en ziekte (Ziektewet, WIA, WAJONG, IOAW, IOAZ, WAO), uitkeringen bij werkloosheid (WW, WWB en WWIK), de Participatiewet, voorzieningen voor gehandicapten, AOW, kinderbijslag (AKW), uitkeringen voor nabestaanden (ANW), toeslagen op grond van de Toeslagenwet en studiefinanciering.

geld-economie-biljetten-munten-economie-1280x640

Direct contact?

Juridisch advies nodig? Bel direct 06 – 188 78 288.
Stuur je liever een bericht? Laat hier jouw gegevens achter en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie per e-mail, volledig gratis!

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik laat zo snel mogelijk iets horen!